Ora de Mediaș
Știri în direct

Cod galben de vreme rea și vânt puternic – Mediașul este vizat

0

Din această noapte și până luni, 24 septembrie la ora 10:00 va fi valabil un cod galben de vremea rea și vânt puternic în mai multe zone. Mediașul este vizat și el.

Meteorologii atenționează că va intra în vigoare un cod galben cu intensificări ale vântului în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și zona montană.

În regiunile vizate, vântul se va intensifica temporar, cu viteze de 55-65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65-70 km/h. În zona montană vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale care pe creste vor depăși 100-120 km/h.

Tot de luni dimineață, de la ora 10:00 va fi valabil un alt cod galben de vremea rea și vânt puternic în Oltenia, Moldova, local Munteania și Transilvania, precum și zona de munte.

În aceste regiuni vizate, vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze de 55-65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp, îndeosebi în sudul Olteniei, vor fi rafale de peste 65-75 km/h. La munte vântul va continua să sufle tare, cu rafale care pe creste vor depăși 100-120 km/h.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata