November Cross Micăsasa este o etapă din campionatul Cyclocross Nation Leaqeue. Competiția se va desfășura în localitatea Micăsasa, iar traseul va avea o lungime de aproximativ 2,8 kilometri.

November Cross va găzdui această competiție la Micăsasa pe data de 11 noiembrie 2018.

La acest concurs pot participa copii de la 8 ani, iar minorii trebuie să fie însoţiţi de un părinte său tutore care să își de-a acordul în scris pentru participarea copilului său la acest eveniment.

Concursul este împărțit pe patru categorii, respectiv CX Elite Masculin Open, CX Feminin Open, CX Juniori Masculin băieți între 15 și 18 ani, și Amatori masculin peste 19 ani la Ciclocross. Categoria MTB, este împărțită și ea în două categorii – MTB Masculin Open de la 14 ani în sus, și MTB Feminin Open de la 14 ani.

Organizatorii vin și cu câteva recomandări pentru cei care doresc să participe la acest eveniment. Sportivilor li se recomandă să aibe un bidon/bidoane cu apă (de preferat să fie pus la îndemână în suportul/suporții de la bicicletă), ochelarii pentru a fi protejați de crengi, noroi sau praful de pe traseu, iar telefonul mobil să fie protejat de umezeală într-o husă.

Cei care doresc să participe la această competiție trebuie să știe că se va achita o taxă de participare. Taxa de participare este de 40 de lei, iar concurentul va primi un număr de concurs. Plata de înscriere se poate face on-line sau în ziua concursului, cu o oră înainte de fiecare probă. Mai multe detalii referitoare la acest concurs se pot obține chiar de pe site-ul cyclocrossnation.ro

Publică un comentariu

Comentariu