În luna decembrie, membrii Leo Club Mediaș au organizat o serie de activități caritabile pentru a aduce lumină și căldură în casele familiilor cu situație materială precară din comuna Ațel.

În cadrul acestor activități, voluntarii Leo Club au organizat două Bazaruri de Crăciun, unde au vândut prăjituri, dulciuri și alte produse de patiserie. De asemenea, au organizat o colectare de jucării de pluș în cadrul campaniei „Încălzește un suflet”.

Cu banii strânși din aceste activități, Leo Club Mediaș a achiziționat dulciuri pentru copiii din Ațel. De asemenea, Cătălin Herciu, din clasa a XI-a Matematică Informatică, a intrat în pielea lui Moș Crăciun și a vizitat Școala Gimnazială din Ațel, unde a oferit cadouri copiilor din învățământul primar.

Copiii au fost foarte încântați de vizita lui Moș Crăciun și au cântat, au recitat poezii și l-au colindat pe acesta.

Această inițiativă caritabilă a membrilor Leo Club Mediaș este un exemplu de altruism și de spirit de compasiune. Aceștia au reușit să aducă bucurie și speranță în casele copiilor din Ațel, care au trecut printr-o perioadă dificilă din cauza pandemiei de COVID-19.

Publică un comentariu

Comentariu