Luni, 18 decembrie 2023, a avut loc la sediul municipalității premierea medieșenilor care au obținut rezultate deosebite în cadrul concursurilor și campionatelor naționale și internaționale, pe parcursul anului 2023. 

Cei peste 100 de medieșeni – sportivi, antrenori și elevi, au fost premiați de către primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, în cadrul unei ceremonii organizate în Sala de Ședințe a Primăriei Mediaș. O parte dintre persoanele premiate au fost sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal Mediaș – secțiile atletism, ciclism, șah, automobilism, dar și atleți din cadrul Clubului Sportiv Școlar Mediaș. De asemenea, au primit distincții și sportivi meritorii care activează în cadrul cluburilor private de pe raza municipiului Mediaș, în domeniile kickboxing, shotokan, dans sportiv și fotbal. O altă categorie de premianți a fost reprezentată de elevi ai tuturor unităților de învățământ medieșene, care au obținut rezultate excepționale la concursurile școlare din acest an, dar și echipa „The Dreamers“ a Colegiului „Școala Națională de Gaz“ care a obținut premiul I la Festivalul Internațional de book-trailere din vara acestui an. Fiecare dintre medieșenii premiați a fost recompensat cu diplome de excelență și un premiu în bani.

„În cadrul Galei Performanței, pe care am organizat-o în premieră la Mediaș, am premiat atât sportivii care au obținut rezultate bune și foarte bune la competițiile sportive, cât și elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și la concursurile școlare. Nu pot decât să îi felicit pe toți, să le spun că sunt mândru de rezultatele pe care le-au obținut și să îi asigur de faptul că ne propunem ca și în viitor să organizăm astfel de evenimente prin care să le mulțumim pentru tot ceea ce fac pentru orașul nostru“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

Publică un comentariu

Comentariu