Ora de Mediaș
Știri în direct

Crimă la Axente Sever – bărbat omorât cu toporul

O crimă înfiorătoare s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, la Axente Sever. n bărbat a murit după ce a fost lovit de mai multe ori cu toporul în zona capului. Crima vine la două zile după ce un alt omor a avut loc în localitatea Ruși (citește aici despre asta

Cei doi bărbați din Axente Sever erau vecini și prieteni de pahar de multă vreme. Luni în jurul prânzului s-au adunat din nou pentru a bea un păhărel și a povesti. Mini petrecerea s-a cam încins la un moment dat, iar din cine știe ce neînțelegeri a izbucnit o ceartă pe cinste. Atât de puternică încât proprietarul gospodăriei, un bărbat de 65 de ani a pus mâna pe un topor și l-a lovit pe celălalt bărbat, de 68 de ani, de mai multe ori în zona capului.

Anchetatorii bănuiesc faptul că omorul a avut loc în noaptea de luni spre marți, deoarece cadavrul bărbatului a fost găsit abia marți după-amiaza, de nora lui. A fost descoperit în curtea criminalului. Exact când a avut loc decesul bărbatului vor stabili medicii legiști.

Ancheta va fi probabil una destul de complicată, pentru că criminalul nu este cooperant. El s-a disculpat spunând că nu știe cum a ajuns vecinul său mort în curtea lui, și pe deasupra el a fost și beat, așa că nu își amintește nimic.

A fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet