Ora de Mediaș
Știri în direct

Crimă la Axente Sever – bărbat omorât cu toporul

O crimă înfiorătoare s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, la Axente Sever. n bărbat a murit după ce a fost lovit de mai multe ori cu toporul în zona capului. Crima vine la două zile după ce un alt omor a avut loc în localitatea Ruși (citește aici despre asta

Cei doi bărbați din Axente Sever erau vecini și prieteni de pahar de multă vreme. Luni în jurul prânzului s-au adunat din nou pentru a bea un păhărel și a povesti. Mini petrecerea s-a cam încins la un moment dat, iar din cine știe ce neînțelegeri a izbucnit o ceartă pe cinste. Atât de puternică încât proprietarul gospodăriei, un bărbat de 65 de ani a pus mâna pe un topor și l-a lovit pe celălalt bărbat, de 68 de ani, de mai multe ori în zona capului.

Anchetatorii bănuiesc faptul că omorul a avut loc în noaptea de luni spre marți, deoarece cadavrul bărbatului a fost găsit abia marți după-amiaza, de nora lui. A fost descoperit în curtea criminalului. Exact când a avut loc decesul bărbatului vor stabili medicii legiști.

Ancheta va fi probabil una destul de complicată, pentru că criminalul nu este cooperant. El s-a disculpat spunând că nu știe cum a ajuns vecinul său mort în curtea lui, și pe deasupra el a fost și beat, așa că nu își amintește nimic.

A fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet