Ora de Mediaș
Știri în direct

Medieșeni, sunteți invitați la distracție. Încep Zilele Culturii Maghiare!

Ca în fiecare toamnă, în această perioadă încep Zilele Culturii Maghiare din județul Sibiu.

Este vorba despre cea de-a 21-a ediție, care are loc în perioada 18-27 octombrie, o săptămână întreagă de evenimente cu scopul de a întări și unii comunitatea maghiară.

Organizatorii au pregătit o serie de evenimente culturale, cum ar fi concerte, prezentări, teatru, seară sportivă și inevitabilul bal al strugurilor.

Atractțiile acestei ediții sunt: deschiderea oficială ce va avea loc la Casa Millennium urmată de o inaugurare, concert susținut de celebrul Tamás Gábor care va fi prezent atât la Mediaș cât și la Sibiu, concert Vivat Bacchus, slujbă festivă și comemorare a revoluției din 1956, prelegere pe tema inteligenței emoționale, balul strugurilor, seară sportivă iar la sfârșitul șirului de evenimente îi avem din nou prezenți pe membri teatrului Metamorf din Ungaria.

“Nu putem să nu menționăm importanța Zilelor Culturii Maghiare din județul Sibiu, acestea sunt zilele în care comunitatea maghiară din județ are posibilitatea de a participa la evenimente culturale maghiare, unde se adună cu mic cu mare pentru a petrece timp împreună”, transmit organizatorii.

Intrarea va fi liberă la toate evenimentele din cadrul programului.

Organizatori: Primăria Municipiului Mediaș, Societatea Maghiară de Cultură din Transilvania org. jud. Sibiu, Asociația culurală Gyöngyvirág și UTDM Mediaș.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet