Ora de Mediaș
Știri în direct

Criminalii de la Mediaș contestă măsura arestului preventiv

Cei trei criminali de la Mediaș au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Aceștia au contestat decizia, iar acum dosarul va merge la Curtea de Apel. Una dintre contestanții a fost formulată în sală.

„Toți trei au făcut contestație. Aceasta înseamnă că dosarul o să meargă la Curtea de Apel și Curtea de Apel o să soluționeze contestația. O contestație a fost formulată chiar în sală”, a declarat Cornelia Prundaru, purtător de cuvânt al Tribunalului Sibiu.
Suspecții în cazul oribilei crime de la Mediaș, Rusu Marius, Ovidiu Otvoș Ioan și Anghel Paul au fost arestați pentru 30 de zile.
Astfel, Rusu Marius în vârstă de 30 de ani, originar din județul Alba, este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Ovidiu Otvoș Ioan, în vârstă de 38 de ani, originar din județul Sibiu, este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Anghel Paul, în vârstă de 34 de ani, este din județul Alba și este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet