Crima violentă ce s-a petrecut în weekend la Mediaș a stârnit revolta comunității medieșeană, dar și întreaga țară.

Un recidivist a ucis un tânăr de 25 de ani în fața unui club de noapte din municipiul Mediaș.  Marian Rusu  l-a atacat cu cuțitul pe Marius Andrei Faghiura în urma unui conflict izbucnit în clubul Serabeva din Mediaș.

FILMUL CU CELE 11 LOVITURI DE CUȚIT AICI

Victima a murit la Spitalul din Mediaș din cauza hemoragiei. Poliția și echipajele medicale au fost anunțate târziu, victima deja fiind abandonată într-o baltă de sânge.

La agresiunea în urma căreia un om a murit au mai fost și alți participanți, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Sibiu obținând arestarea în Instanță pentru trei persoane. Paul Anghel în vârstă de 34 de ani, născut în municipiul Alba Iulia, este un alt arestat în acest caz și a mai fost condamnat pentru mai multe tâlhării, în timp ce un alt participant aflat în arest, Ovidiu Otvas zis Velțu, în vârstă de 38 de ani, născut în municipiul Mediaș a mai fost arestat pentru înșelăciune. Deasemenea potrivit surselor, în luna noiembrie 2018, Ovidiu Otvas a fost prins la volanul unui autoturism fără permis de conducere. Velțu a fost amendat de mai multe ori de către poliţişti medieșeni și trimis la muncă în folosul comunității.  Potrivit surselor Ora de Mediaș, Ovidiu Otvas Ioan zis Velțu ar fi o persoană de temut în mediile în care se învârte.

Rusu Marius, Ovidiu Otvas Ioan și Anghel Paul au fost arestați pentru omor și lovire sau alte violente.

Publică un comentariu

Comentariu