Camerele de supraveghere din fața clubului Șerabeva de pe strada Stadionului, au surprins momentul în care tânărul de 25 de ani este înjunghiat de autorul crimei. El a mai fost lovit și de alți amici ai acestuia.

Pe imaginile video se observă cum tânărul Faghiura Marius Andrei fuge împreună cu cei cu care era și alunecă pe zăpadă și cade jos. Imediat este ajuns din urmă de unul din agresori care începe să îl lovească cu pumnii. După 3-4 secunde se apropie și criminalul, Rusu Marian, care începe să îl înjunghie cu cuțitul în zona picioarelor. Nu mai puțin de 11 lovituri de cuțit aplică acesta tânărului care nu mai are șanse de scăpare. Orbit de furie, criminalul nu se oprește, dar cel care era cu el, îl împinge, dându-și seama probabil de faptul că Faghiura Marius Andrei era grav rănit.

În peisaj apare un al treilea personaj care începe și el să îl lovească pe cel rănit. Cel cu cuțitul, se sperie și pleacă, dar se întoarce imediat și se uită la cel pe care îl lovise. Își dă seama probabil că e grav rănit și pleacă cu cuțitul în mână în club.

VEZI AICI FOTO CU CRIMINALUL ȘI DETALII DESPRE CRIMĂ!
Tânărul nu a mai putut fi salvat după ce a fost înjunghiat în artera femurală.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI
Ora de Mediaș a intrat în posesia unor imagini surprinse la câteva minute după scandalul din fața clubului Șerabeva. În acestea se vede cum tânărul înjunghiat, Faghiura Marius Andrei, zace într-o baltă de sânge.
VEZI AICI VIDEO SURPRINS IMEDIAT DUPĂ CRIMĂ!

Publică un comentariu

Comentariu