Un scandal petrecut la un club din Mediaș pe strada Stadionului s-a terminat cu moartea unui tânăr de 25 ani.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică jurul orei 1. Scandalul a început în interiorul clubului și a continuat în fața acestuia după ce toți cei implicați au fost scoși afară de către oamenii de ordine.

Un tânăr de 25 de ani s-a împiedicat moment în care a fost înjunghiat de mai multe ori de către un bărbat din grupul advers.

Una dintre lovituri pare să fi fost fatală după ce ia străpuns artera femurală În ciuda eforturilor făcute de medici la spitalul municipal din Mediaș. Tânărul Care este originar din județul Prahova și locuia fără forme legale la Biertan, nu a mai putut fi salvat de către aceștia.

FOTO El este tânărul ucis în fața clubului Șerabeva – Ucigașul a fugit – Noi detalii despre crimă!

Criminal în libertate
Agresorul este un recidivist care a mai fost condamnat pentru un omor și a fost eliberat de curând. Criminalul are 30 de ani și este originar din județul Alba locuind în prezent fără forme legale în municipiul Mediaș.
Acesta a fugit de la locul faptei și nu a fost încă prins de către polițiști în momentul de față fiind dat în urmărire generală.

Join the Conversation

5 Comments

  1. Oricum la spitalul din Medias incidenta mortii e mare. Pe tata l au operat sa i scoata fierea ca are pietre ,dupa, i au spus ca avea nisip.Pe bunica am dus o pe picioare bine, cand am scos o din spital delira ,tremura si dupa doua luni a decedat.

Publică un comentariu

Comentariu