Rusu Marius (foto stânga) l-a ucis cu mai multe lovituri de cuțit pe Costăchescu Marius (foto dreapta) - Sursa colaj foto: Facebook

Crima petrecută în noaptea de sâmbătă spre duminică. îngrozește tot Mediașul. Tânărul Faghiura Marius Andrei (foto – dreapta) a fost înjunghiat mortal de Rusu Marius (foto – stânga). Acesta din urmă a fugit și este dat în urmărire generală.

Faghiura Marius Andrei, în vârstă de 25 de ani, originar din Prahova și stabilit fără forme legale în Biertan, a murit pe masa medicilor de la urgența spitalului Municipal din urbea de pe Târnava Mare. Tânărul nu a mai putut fi salvat după ce a fost înjunghiat în artera femurală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Mediaș.
Scandalul a pornit în interiorul clubului Șerabeva din oraș, cu câteva minute înainte de ora 1.00. Rusu Marius era la o masă cu încă 3-4 prieteni, moment în care în club au intrat Faghiura Marius Andrei însoțit de aproximativ zece persoane.

Tânărul înjunghiat a murit la spitalul din Mediaș

După câteva discuții aprinse, între cele două găști a început scandalul. Totul s-a mutat în fața clubului, iar în meleul creat, Faghiura Marius Andrei a căzut jos. Ce a urmat este îngrozitor. Tânărul de 25 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori de către Rusu Marius și lăsat într-o baltă de sânge.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL CRIMEI ȘI DETALII AMPLE DESPRE CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT

Criminal periculos – Este recidivist
Atacatorul a fugit de la locul faptei și nu a fost deocamdată găsit de poliție. Acesta are 30 de ani și este originar din Alba, însă locuiește fără forme legale în Mediaș.

Rusu Marius a mai fost condamnat în trecut tot pentru omor și a fost eliberat condiționat de curând. Foto: Facebook

Acesta este recidivist și a fost eliberat de curând. Fusese condamnat tot pentru un omor. Detalii AICI!

Publică un comentariu

Comentariu