Sâmbătă dimineață lotul echipei Gaz Metan Mediaș a plecat în Turcia pentru stagiul de pregătirea de iarnă.

Atacantul Gazului Metan, Carlos Fortes nu a făcut deplasarea în acest cantonament, anuntând că este căutat de o altă echipă din Liga 1.

FCSB dă o lovitura pe piața transferurilor. Gigi Becali s-a ținut de promisiune și a anunțat în cursul zilei de luni că s-a înteles cu echipa fanion pentru transferul portughezului Carlos Fortes, în vârstă de 23 de ani. Fortes merge sub formă de imprumut la FCSB.

Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan, a confirmat înțelegerea dintre FCSB și Gaz Metan pentru GSP.RO:
”Este adevărat, am ajuns la un acord pentru un împrumut până în vară cu opțiunea unui transfer definitiv. Vom primi o sumă de bani și pentru împrumut. Am ales să păstrăm și 10% dintr-un viitor transfer. Dacă jucătorul se va înțelege cu FCSB, mâine va intra în cantonamentul echipei”.

Gigi Becali a anunțat că atacantul pe care îl va aduce FCSB în această iarnă este Carlos Fortes, vârful celor de la Gaz Metan. Informația fusese lansată de Ilie Dumitrescu înainte ca patronul celor de la FCSB să intre în direct la TV Digi Sport: „Mi-a dat Gigi mesaj că l-a luat și pe Fortes. Mi-a trimis mesajul acum”.

„I-am spus lui Teja că-i fac toate poftele și-i aduc ce jucători vrea. Mi-a spus să mai luăm în atacant că poate vând pe cineva. Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme.

Numai așa Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor, are doar 23 de ani. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”, a declarat Gigi Becali, la sursa citată.

Publică un comentariu

Comentariu