În această după-amiază, în Sala Sporturilor din municipiul Mediaș se va disputa returul rundei a doua din cadrul Cupei României dintre CSM Mediaș și CSO Voluntari.

Startul partidei este programat pentru ora 18:00, iar intrarea este liberă.

În manșa tur a acestei faze, medieșenii au pierdut la o diferență de 15 puncte, scor 95-80. În partidă din tur, principalul marcator al celor de la CSM Mediaș a fost Milan Vulic cu 26 de puncte, urmat de Ştefan Sajin cu 14 puncte și Andrija Simovic cu 12 puncte.

Se anunță o partidă foarte disputată în această seară la Mediaș. Principalul antrenor, Mihai Popa a vorbit despre manșa retur cu CSO Voluntari.

”Am avut o conjunctură cu doi jucători accidentați, plus Titus care nu a făcut deplasarea cu noi. S-a simțit oare cum o oboseală ne având rotați așa mari în cadrul echipei. Eu privesc cu încredere spre acest meci, băieții vor da totul în acest meci. Titus Nicoară a reînceput antrenamentele și cu siguranţă va juca în acest meci.” a declarat Mihai Popă

Meciul dintre CSM Mediaș și CSO Voluntari poate fi urmărit în direct pe pagina noastră de Facebook – Ora de Mediaș. Dacă nu te-ai abonat până acum paginii noastre, INTRĂ AICI și dă-ne un #LIKE pentru a fi notificat când intrăm în direct.

Publică un comentariu

Comentariu