Ora de Mediaș
Știri în direct

CSO Copșa Mică are o nouă emblemă – Vestiarele au fost modernizate

CSO Copşa Mică, înființat prin hotărâre a Consiliului Local, a fost recunoscut de Ministerul Tineretului și Sportului prin înregistrarea în Registrul Sportiv, iar acum se află în proces de afiliere la Asociația Județeană de Fotbal, astfel încât în ediția viitoare de campionat, echipele de fotbal să evolueze sub nouă siglă.

Totodată, Primăria Copșa Mică a prelungit contractul de închiriere a terenului de fotbal pentru încă cinci ani, a renovat vestiarele, astfel încât jucătorii să beneficieze de cele mai bune condiții de pregătire.

”Îi felicităm în mod special pe copiii de la grupele U11 si U13 care au încheiat ediția 2019-2020 pe locurile 1 respectiv 3. Sperăm că această nouă formă de organizare a activității sportive copșene să creeze noi oportunități de cooperare cu părinții, cu instituțiile de învățământ și chiar cu operatorii economici din oraș, pentru a diversifica oferta programelor sportive pentru cât mai mulți copii și tineri. Tot în acest an așteptăm răspunsul final al Companiei Naționale de Investiții pentru finanțarea unui teren de fotbal artificial cu dependențele necesare lângă Sala de Sport “Gheorghe Mușan”, care să completeze infrastructura sportivă la dispoziția locuitorilor orașului Copșa Mică.” transmit reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

Siglă CSO COPȘA MICĂ – sezonul 2020/2021
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet