BC CSU Sibiu revin pe parchet și joacă joi, 4 ianuarie, primul meci din noul an, în compania celor de la CSM CSU Oradea. Partida este programată să înceapă la orele 18:00 și va fi trasmisă LIVE pe DigiSport 4.

După ce a încheiat pe podium turul Ligii Naționale, cu un bilanț de 8 victorii și 3 înfrângeri, BC CSU Sibiu primește mâine vizita celor de la CSM CSU Oradea. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

”La Mulți Ani și un An Nou Fericit, tuturor suporterilor noștri! Începem returul cu un meci greu, cu Oradea, o echipă foarte bună, chiar dacă, în ultima vreme, are ceva problemede efectiv. Ne așteaptă, cu sigurnață un meci extrem de greu. La Oradea am câștigat la un punct, în ultimele secunde și sper să fim suficient de puterici săîncercăm o nouă victorie cu ei. Sper ca spectatorii să umple sala și să facă o atmosferă bună pentru că ne vor putea ajuta și ei vor face diferența. Băieții sunt sănătoși, nerăbdători să înceapă din nou meciurile, pentru că noi am avut o perioadă mai lungă fără jocuri. Sper să intrăm bine în ritm și să facem un joc și plăcut ochiului, dar și eficient ”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Biletele se pot achiziționa online de pe www.csusibiu.ro și www.kompostor,ro până miercuri seara, urmând ca cele care vor rămâne disponibile să fie puse în vânzare în ziua meciului, la Sala Transilvania, înainte cu oră de startul partidei.

După partida de pe teren propriu, BC CSU Sibiu se deplasează la CSM Steaua Eximbank București, acolo unde va juca luni, 8 ianurie 2017, de la ora 20:00.

Publică un comentariu

Comentariu