Ora de Mediaș
Știri în direct

Mai multe străzi întră în reabilitare în acest an, la Mediaș

Un număr de 8 străzi vor fi reabilitate în acest an, la Mediaș. Municipalitatea medieșeană a publicat achiziția de lucrări pentru o investiție extrem de importantă pentru locuitorii zonei din cartierul Aurel Vlaicu.

Reprezentanții municipalității vor să realizeze achiziția pentru expertiza tehnică și documentația de avizare a lucrărilor de intervenție pentru străzile Protopop Ioan Moldovan, Petru Maior, Trandafirilor, Octavian Fodor, Vlad Țepeș, Memorandist Dionisie Roman, Intrarea Aviației și Aurel Vlaicu parțial.

Lucrările vor cuprinde reabilitări ale străzile curpinse în proiect, intervenții la trotuare, amenajarea de spații verzi, parcări și intersecții.

Acest proiect mai include și două poduri peste Valea Moșnei, care urmează să fie construite în timpul derulării acestui proiect.

Reprezentanții Primăriei Mediaș susțin că lucrările la acest proiect se vor derula în paralel cu proiectul întocmit de operatorul Apa Târnavei Mari de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare în zona respectivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet