BC CSU Sibiu și-a luat revanșa, seara trecută, în Sala Transilvania, împotriva celor de la SCM U Craiova pe care i-au învins cu 72-60 (18-16, 16-10, 21-19, 17-15), după un meci extrem de disputat. În următoarea etapă BC CSU Sibiu face deplasarea la Steaua București, unde va juca duminică, de la 17:15.

Baschetbaliștii sibieni au început excelent returul campionatului, reușind o victorie importantă, seara trecută, în fața propriilor suporteri. După un început entuziasmant, cu două reușite de 3 puncte ale lui Jordan Chatman, jocul în echipă a dat roade, iar apărarea a fost punctul forte al echipei noastre, în meciul de seara trecută. BC CSU Sibiu și-a adjudecat toate cele patru sferturi și, deși Craiova a avut momente de revenire, baschetbaliștii sibieni reușeau, de fiecare dată, să incline balanța în favoarea noastră. S-au înregistrat 6 schimbări la conducere de-a lungul partidei, dar oaspeților le-a fost aproape imposibil să reziste pentru mult timp. Cel mai mult au condus la debutul partidei, în schimb BC CSU Sibiu reușea să ia avans de 15 puncte,  iar partida s-a încheiat la scorul de 72-60.

La finalul  meciului, Dan Fleșeriu a declarat: 

”A fost un meci mai greu decât arată tabela și este o victorie foarte bine venită pentru noi. Băieții au depus un efort foarte mare. Să ții Craiova la atât de puține puncte marcate este într-adevăr o performanță și sper că o vom continua așa și cu alte echipe. Deocamdată un parcurs suficient de bun pentru campionatul intern și sperăm să continuăm cu victorii în deplasare, după care urmează multe meciuri acasa. Tyler Laser și Monyea Pratt au dat cele mai multe puncte pentru Craiova, dar, având în vedere ca au fost doar 60, cred că băieții noștri și-au făcut treaba foarte bine!”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu. 

În tabăra noastră cel mai eficient jucător a fost Lucas Tohătan, care a reușit o prestație extrem de bună seara trecută: 13p (3/4 de 3p), 4 assist-uri și 1 recuperare, cu un indice la eficiență de 17. Cel mai bun marcator a fost Jordan Chatman-18puncte (6/9 de 3p), urmat de Isaiah Philmore 17p, Christopher Cooper 8p și 11 recuperări, Rolland Torok 6p, Randal Falker 5p și 11 rec., Barry Stewart 3p, Jared Jordan 2p și 6 assists. 

În weekend, echipa noastră face deplasarea la București, acolo unde va juca pe terenul celor de la Steaua București, duminică, 8 decembrie, de la ora 17:15,  urmând ca apoi să revină pe teren propriu, unde vor juca în 14 decembrie cu Dinamo București.

Echipa din Liga 1, BC CSU Sibiu 2 powered by DAbo, joacă astăzi, de la ora 17:00, cu  CSM Tg. Mureș, la Sala Transilvania, iar luni, de la 11:15, tot pe teren propriu, cu CSM Ploiești. Accesul la aceste meciuri este gratuit.

Publică un comentariu

Comentariu