Ora de Mediaș
Știri în direct

Cum vor arăta vacanțele până ce se va descoperi un vaccin împotriva coronavirusului

Șezlonguri separate cu panouri din plexiglas. Teste și dezinfectare înainte de zbor. 

Pot părea extreme, dar sunt măsuri reale pe care companii din industria turistică le iau în considerare pentru ca turiștii să se simtă în siguranță și în lumea post-carantină, scrie Digi24.

Este prea devreme pentru a spune când s-ar putea relua călătoriile internaționale. Argentina, de exemplu, a prelungit interdicțiile de zbor până în septembrie, iar un ministru britanic a spus că nu se va gândi pentru ceva timp la vacanță.

Dar cum vor arăta călătoriile internaționale atunci când vor putea fi reluate? Iată ce ne-am putea aștepta:

La aeroport

Multe aeroporturi au introdus deja măsuri pentru a veni în întâmpinarea celor care sunt nevoiți să călătorească și în această perioadă. Acestea includ distanțarea de 1-2 metri în orice moment între persoane, cu excepția celor care locuiesc împreună, distribuirea de dezinfectanți pentru mâini și încercarea de a răspândi uniform pasagerii pe terminale.

În SUA, Administrația Securității Transporturilor (TSA) spune că pasagerii ar trebui să se spele pe mâini timp de 20 de secunde înainte și după ce trec de procedurile de securitate.

Aeroportul Internațional din Hong Kong testează un dispozitiv care dezinfectează tot corpul. Acesta, spune aeroportul, poate igieniza utilizatorii în 40 de secunde, folosind spray-uri care omoară bacteriile și virusurile de pe piele și îmbrăcăminte.

Aeroportul testează, de asemenea, roboți autonomi care distrug microbii cu lumină…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet