Ora de Mediaș
Știri în direct

Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie premiate de municipalitate

Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie din Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou vor fi premiați de către municipalitate.

Unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi este acela de a aproba lista cu persoanele căsătorite care formează familii cu domiciliul în Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou care au împlinit sau vor împlini 50 de căsătorie în cursul anului 2020.

De asemenea, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 85/2020 s-a aprobat lista cu persoanele căsătorite care formează familii cu domiciliul în Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou, care au împlinit sau vor împlini 50 ed ani de căsătorie în anul 2020.

Ulterior aprobării listei, două familii ( fam. Brezae Jan-Mihail și Alexandra și fam. Otveș Augustin și Ileana ) s-au adresat Direcției de Asistența Socială Mediaș și au depus cereri însoțite de documente justificative pentru includerea lor în listă.

Anul trecut, cuplurile din oraș care au împlinit 50 de căsătorie au primit câte o diplomă de execelență dar și suma de 600 de lei, în urma unei hotărâri aprobate de către Consiliul Local al Mediașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet