Ora de Mediaș
Știri în direct

Eric de Oliveira – ”Vreau să mă retrag la Gaz Metan”

Mijlocaşul celor de la FC Voluntari, Eric de Oliveira a declarat în cadrul unui intervin că ar vrea să se retragă la Mediaș.

Visul brazilianului pe final de carieră? „Dacă aș mai putea să ridic trofeul Cupei României, aș fi cel mai fericit. Vreau să mă retrag de la Gaz Metan și să iau o Cupă cu ei, aceasta e dorința mea. Nu știi ce-ți rezervă viitorul”. Eric de Olivera rămâne în continuare cel mai bun marcator din istoria Ligii întâi.

Chiar dacă în prezent, brazilianul joacă la FC Voluntari, familia acestuia este la Mediaș. Mai mult decât atât, Eric și-a deschis o cafea în centrul orașului.

Situată în centrul orașul de pe malurile Târnavei Mari, cafeneaua lui Eric, intitulată după numele acestuia, Oliveira’s Cafe, este un spațiu decorat cu ”cariera” jucătorului care a scris istorie în Liga 1.  Sunt imagini cu jucătorul brazilian în toate ipostazele carierei, de la primele meciuri pentru Gaz Metan Mediaș, până la duelurile de neuitat din grupele Europa League alături de Pandurii Târgu Jiu.

Noul spațiul comercial al fotbalistului brazilian de 34 de ani a fost inaugurat pe 20 decembrie. I-au trecut deja pragul numeroși clienți din oraș, dar și colegi de la Viitorul Constanța, precum Steliano Filip.

Mediaș, orașul de care se leagă lansarea în fotbal a lui Eric
Eric a decis să-și deschidă afacerea în Mediaș, orașul de care se leagă începuturile sale în fotbal. În urmă cu 12 ani, Eric venea în România la Gaz Metan Mediaș, club care i-a oferit foarte multe, iar el la rândul său a dat multe echipei ardelene.

În sezonul 2007-2008, brazilianul a marcat 10 goluri pentru Gazul în Liga a 2-a, contribuind la promovarea medișenilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet