Ora de Mediaș
Știri în direct

Veste bună pentru elevii de la Școala Mihai Eminescu – Vor avea sala de sport modernă

Elevii de la Școala Gimnazială” Mihai Eminescu” din Mediaș nu vor mai face sport pe terenul de beton din curtea școlii pentru prea multă vreme. Aceștia vor beneficia de o sală de sport modernă.

La finalul lui 2019, s-a aprobat finanțarea construirii unei săli de sport la Școala Mihai Eminescu din Mediaș. Zilele trecute, Compania Națională de Investiții a comunicat administrației locale că viitoarea sală de sport a fost inclusă pe lista de finanțare a programului de săli de sport.

Sala de Sport va fi destinată activităților sportive școlare, iar printre sporturile ce vor putea fi practicate aici se pot enumera gimnastică, lupte, șah, baschet și altele.

Construcția va fi compusă din sală de sport și vestiare, precum și grupuri sanitare sau spații tehnice. Suprafața construită a sălii va fi de 388 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată va avea un total de 415 metri pătrați. Potrivit reprezentanților municipalității medieșene, la ședința Consiliului Local din această lună aleșii vor discuta hotărârea privind predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a amplasamentului viitoarei săli de sport.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet