Campionul infracțiunilor constate în acest început de an este un constățean în vârstă de 44 de ani, domiciliat fără forme legale în localitatea Ighișu Nou.

La data de 1 ianuarie 2019, în jurul orei 20:00, bărbatul în vârstă de 44 de ani, a furat un autoturism din curtea unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, autoturism pe care l-a condus pe Drumul Național 14, iar în zona Viile Sibiului, a fost oprit de un echipaj al poliției rutiere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au constatat că autoturismul este reclamat ca furat, iar cel aflat la volan nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, la testarea cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o concentrație de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Constănțeanul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu