Ora de Mediaș
Știri în direct

Deplasările limitate drastic – Ce declarații trebuie să completăm ca să ieșim din casă

Circulația în afara locuinței se limitează, nu putem circula în grupuri mai mari de trei persoane, iar noaptea circulaţia este restricţionată. Măsurile intră în vigoare duminică, la ora 22:00.

În spațiul public au apărut declarațiile pe care trebuie să le completeze angajatorii pentru angajații care nu pot lucra de acasă și care trebuie să ajungă la locul de muncă. Un director sau un superior, trebuie să confirme faptul că deplasarea dvs. între domiciliu și locul de muncă este esențială pentru activitatea organizației și nu poate fi organizată sub formă de telemuncă.

De asemenea, declarația pe proprie răspundere pe care o vor completa cei care se vor deplasa în afara domiciliului pentru urgențele prevăzute la Articolul 4 al ordonanței militare, trebuie să bifeze motivul deplasării și să precizeze traseul pe care se deplasează.

Declaratie _i adeverin_a.docx.docx.docx.docx

Circulația în afara locuinței se efectuează cu respectarea măsurilor de prevenire a epidemiei și evitarea formării grupurilor de persoane. Prin grup se înţelege mai mult de trei persoane care nu locuiesc la aceeaşi adresă, a declarat Ministrul de Interne, Marcel Vela.

Între orele  6 – 22 se recomandă ca circulația să se efectueze doar pentru: deplasarea în interes…

Citește în stiri din România

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet