CSU Sibiu s-a impus sâmbătă seară în fața unei săli arhipline în fața celor de la BC Timișoara cu 81-73 (16-13, 16-17, 25-18, 24-23). Cei mai periculoși jucători ai oaspeților au fost foștii jucători ai Sibiului, Calotă și Mijajlovic.

Echipa lui Dan Fleșeriu a arătat sâmbătă că înfrângerea cu Steaua din runda precedentă a fost un simplu accident. Cu o sală arhiplină în spate sibienii nu au dat nici o șansă bănățenilor de la BC Timișoara. Laser&Co au fost de departe mai buni pe parchet față de gruparea care în tur ne-a învins.
Oaspeții au reușit să țină pasul cu echipa noastră doar în primele 20 de minute. Cu Laser și Kinnard II în mare formă, nici nu se putea altfel. Americanii au făcut diferența sub panoul advers, în timp ce la oaspeți s-au remarcat Calotă și Mijajlovic, adică fix jucătorii care au evoluat în anii trecuți pentru gruparea noastră.
După pauza mare însă Sibiul a fost la timonă și nu a dat practic nici o șansă timișorenilor să se mai apropie pe tabelă. S-a terminat 81-74, iar impresia mai slabă lăsată în urma meciului de la Steaua, a fost pe deplin ștearsă de prin evoluția de sâmbătă seară.
Urmează acum derbi de Ardeal, sâmbăta viitoare la Cluj Napoca, acolo unde nu am mai învins de ceva vreme.

CSU:
Popescu 4, Dragoste 11, Laser 18, Kinnard II 17, Pratt 14, Cooper 4, Paliciuc 4, Davis 9

Publică un comentariu

Comentariu