Ora de Mediaș
Știri în direct

Derby în play-out. Gaz Metan primește vizita celor de la FC Hermannstadt

Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la FC Hermannstadt, într-un meci ce constă pentru etapa cu numărul 8 a play-out-ului Ligii întâi.

Se anunță o partidă extrem de interesantă, având în vedere rivalitatea dintre cele două galerii. Rivalitatea va fi și pe teren, nu doar în tribune. În partida din tur, la Mediaș au fost mii de sibieni prezenți pe Stadionul ”Municipal” din Mediaș.

Chiar dăcă fotbaliștii Gazului Metan nu au mai fost plătiți de mai bine de trei luni, elevii lui Edward Iordănescu au dat dovadă de profesionalism și au obținut rezultate chiar bune în ultimele confruntări.

Etapa trecută, medieșenii s-au impus pe terenul celor de la Concordia Chiajna cu scorul de 0-2, grație golurilor marcate de către Yazalde și Darius Olaru. Gaz Metan rămâne pe locul 1 în clasamentul play-out-ului Ligii întâi. De cealaltă parte, FC Hermannstadt vine la Mediaș după victorie impresionantă pe teren propriu cu Poli Iași, scor 2-0. Sergiu Popovici și Filip Jazvic au adus victoria formației pregătite de Vasile Miriuță.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet