Ora de Mediaș
Știri în direct

Mort de beat, la volan. A fost prins de politiști pe Aleea Taberei din municipiul Sibiu

În perioada minivacanței, polițiștii sibieni au fost la datorie pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

În intervalul 26 aprilie – 1 mai a.c., polițiștii au intervenit la 230 de evenimente sesizate, cele mai multe fiind semnalate prin apelul de urgență 112.

Din punct de vedere rutier, polițiștii au întocmit 11 dosare de cercetare penală, cele mai multe pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Totodată, au fost aplicate 315 sancțiuni contravenționale, au fost reținute 32 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

„Campionul” infracțiunilor constatate în această perioadă la regimul circulației este un sibian în vârstă de 61 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului chiar în noaptea de 28 aprilie, în jurul orei 04,00, pe Aleea Taberei din municipiul Sibiu. În urma testării alcoolscopice a celui aflat la volan, a rezultat o concentrație de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata