[ad_1]

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informează că la această oră (19.00) nu exista drumuri blocate din cauza zăpezii pe raza județului Sibiu.

Se acționează cu toate cele 63 de utilaje cu lame și material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).
In cursul acestei zile, pana la ora 17.30 s-au folosit 210 tone de material antiderapant.
Vă informăm ca pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această oră ninge și se acționeaza cu 3 utilaje cu lame și material antiderapant.
Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.
Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).
Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro- butonul “alertă trafic”).

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu