Tânărul autor al accidentului mortal petrecut în 5 august la Mediaș, Mihai Lukacs, aflat în prezent în arestul IPJ Sibiu, a făcut un atac de panică în momentul în care polițiștii au mers să îl rețină.

Mihai Lukacs a fost reținut joi de către polițiștii medieșeni, în jurul orei 19.30, însă ducerea acestuia în arestul IPJ Sibiu, a fost una plină de peripeții.
În momentul în care poliția i-a bătut la ușă și a fost informat că este reținut, cel care a omorât un alt tânăr în timpul unei curse ilegale de mașini la Mediaș, a făcut un atac de panică. ’’I s-a făcut rău și a leșinat. A fost solicitată o ambulanță pentru a îi acorda ajutor imediat. Nu concepea că urmează să fie reținut și dus în arest’’, au povestit pentru Ora de Sibiu, surse din cadrul anchetei.

CITEȘTE ȘI: Tânărul ucis sâmbătă seara la Mediaș victima unei curse de mașini pe Șoseaua Sibiului. Puteau fi trei victime!
Lukacs ar fi încercat să ’’fenteze’’ polițiștii și le-a spus că are nevoie de asistență medicală și că trebuie să fie internat în spital. Încercarea a fost sortită eșecului, iar după ce medicii i-au administrat calmante, polițiștii l-au încarcerat pe Lukacs.

De ce a fost încarcerat șoferul criminal așa târziu
Ora de Sibiu a prezentat pe larg detaliile legate de teribilul accident și de cursa ilegală de mașini care a dus la petrecerea acestei tragedii. Totuși reținerea șoferului vinovat a venit la aproape o săptămână de la accident. Surse din cadrul anchetei au explicat și de ce a durat atât de mult până când s-a decis reținerea lui Mihai Lukacs. ’’A durat mai mult pentru că s-au strâns și instrumentat probe la dosar. S-au ridicat mai multe înregistrări video de pe traseul pe care a avut loc această cursă ilegală de mașini, apoi au fost audiați mai mulți martori. După aceasta s-a ajuns în stadiul în care suntem acum’’, au explicat sursele noastre.

VEZI ȘI: MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia

E confirmat oficial – A fost o cursă ilegală de mașini
Poliția a confirmat vineri toate informațiile prezentate de Ora de Sibiu în această săptămână, după accidentul mortal petrecut pe Șoseaua Sibiului, sâmbătă 5 august.

NU RATA – Poliția confirmă cursa criminală de mașini de la Mediaș. Un alt băiat și o fată au dosar penal
A fost o cursă ilegală de mașini la care au participat trei tineri. Autorul accidentului, Mihai Lukacs, în prezent în arestul IPJ Sibiu, un băiat la volanul unui alt BMW Seria 5 și o fată cu un Audi A 4. Polițiștii au găsit o încadrare pentru cei doi tineri care au fost implicați alături de autor în cursa de mașini, ei fiind cercetați pentru infracțiunea de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice, aceștia fiind cercetați în stare de libertate. Citiți AICI comunicatul emis de IPJ Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu