Ora de Mediaș
Știri în direct

DISPERARE – O familie din Șmig a rămas pe drumuri în prag de Paște – Bărbatul a dat foc casei la beție

Roman 300

La sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Șmig, o casă a fost distrusă de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav în urma acestui eveniment neplăcut. Un bărbat de aproximativ 46 de ani a fost transportat la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Mediaș, conștient, cu suspiciune de arsură căi aeriene. Incendiul a distrus două camere, o bucătărie și aproximativ 80% din acoperișul casei.

În casă locuia Florența David și familia ei locuiau în casam care s-a dovedit că a fost incendiată de capul familiei. Femeia a explicat pentru Ora de Mediaș, cu durere în suflet, faptul incendiul a fost provocat de propriu soț. Casa în care locuia familia David se afla pe strada Principală din Șmig. Florența David a declarat în exclusivitate pentru Ora de Mediaș că soțul amenința de 3 ani că dă foc casei de câte ori se îmbăta.

”De două-trei luni, zicea mereu că ne dă foc. A vrut să ne omoare pe toți. Fiica mea, Alexandra se rugă de el să nu facă așa ceva, două săptămâni s-a rugat de el, cu rugăminte și cu ceartă. A mai încercat să dea foc la casă și acum două luni. A pus un scaun la usă și o pătura de pe pat și a dat foc, noi eram în casă, mâncam. Nepotul a venit stringând, că a dat foc. Fiul meu a mers în bucătărie după el, era băut bine, iar sub pernă avea un cutit” a adăugat Florența David.

Florența David, cu copii și soţul locuia în Șmig împreună cu fratele soțului, Achim Viorel. Femeia a mai explicat faptul că pământul unde avea casa era primit de la socrul său, însă fără acte, iar în momentul de față, se mai achită rate la el, încă patru ani.

” Oamenii din sat au spus că ne-ar ajuta cu banii pentru mine și copii. Nu pot să merg în Șmig să fac ceva acolo și nu am acte, am făcut de toate viața mea, am muncit să avem ceva și a dat foc, nu s-a gândit la copii măcar. Dacă fac ceva acolo poate veni oricând să ne omoare, mi-e frică, este în stare de orice.” spune Florența.

Familia David speră că prin acest mesaj să fie ajutată, cu ce se poate, pentru a putea depăși tragedia în care se află, în acest moment al pandemiei de coronavirus. Florența David poate fi contactată la numărul de telefon: 0760.470.481.

Cei care doresc să ajute familia financiar o pot face donând la următoarele conturi bancare:

  • RO72RNCB0231164309160001 – cont RON
  • RO88RNCB0231164309160004 – cont EURO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet