Ora de Mediaș
Știri în direct

Licitația la lotul 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești, contestată din nou – Motivul e halucinant

Roman 300

Licitația Secțiunii 5 a autostrăzii A1 Sibiu-Pitești a fost contestată din nou, fiind pusă astfel în pericol semnarea contractului și debutul lucrărilor la începutul anului viitor. Motivul contestării este halucinant: printre constructori circulă informații potrivit cărora câștigătorul care trebuia să se ocupe de lucrări a fost preluat de o companie care are interdicție de a participa la licitații în România. 

Potrivit Asociației Pro Infrastructură, licitația lotului 5 a autostrăzii Sibiu – Pitești a fost contestată din nou, din cauza unor informații „care circulă între constructori”.

„Au contestat din nou, de data aceasta câștigătorul desemnat (Astaldi). Motivul este halucinant: „din informațiile care circulă între constructori”, câștigătorul ar fi fost preluat de o altă companie (Salini) care are interdicție de a participa la licitații în România timp de doi ani și, prin posibila alianță, Astaldi ar trebui să fie descalificați”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Asociația Pro Infrastructură.

Tranzacția Salini-Astaldi nu este finalizată, deci nu se cunoaște oficial stadiul ei și nici nu este cert că va fi dusă la capăt . „Este penibil să argumentezi în instanță bazându-te pe informații care circulă între…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet