foto: arhivă

Marți,  17.09.2019, în jurul orei 22:50, o femeie din Ighișu Nou a sesizat Poliția Municipiului Mediaș, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că fratele său a intrat în casă și face scandal. Totodată, o altă femeie sesizează că același bărbat a lovit-o cu un cuțit.

La fața locului a fost direcționat de urgență un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Mediaș, care, în scurt timp, a reușit aplanarea conflictului și conducerea la sediul unității a tuturor persoanelor implicate.

Ambele femei au depus plângere împotriva bărbatului.

Totodată, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că un alt bărbat a avut un comportament necorespunzător în mediul stradal, tulburând ordine și liniștea publică prin amenințarea cu acte de violență în timp ce manipula o unealtă agricolă, respectiv o coasă.

Împotriva celor doi bărbați, în vârstă de 35 și respectiv 43 de ani, ambii domiciliați în Ighișu Nou, s-a reținut comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, violența în familie și amenințare.

De asemenea, împotriva celor doi bărbați s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propuneri legale.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților și definitivării probatoriului în cauză.

Publică un comentariu

Comentariu