Dacă atunci când eram mici ne plăceau poveștile, weekend-ul viitor fiecare din noi va putea să fie personaj principal în povestea Dracula Horse Festival, festival care va avea loc în Sighișoara în perioada 27-29 septembrie la Domeniul Dracula Daneș. Spunem poveste pentru că locația, activitățile și decorurile te vor face, cu siguranță, să te simți parte dintr-una.

Timp de 3 zile la Domeniul Dracula Daneș se vor aduna oaspeți din toată țară să ia parte la cea de a doua ediție a festivalului. Anul acesta spre deosebire de ediția trecută evenimentul va avea loc de vineri până duminică, iar la spectacolele care vor avea loc în ziua de vineri vor putea participa exclusiv persoanele cu abonament.

În ceea ce privește spectacolele care vor avea loc în cadrul acestei ediții a Dracula Horse Festival vorbim de spectacole de tras cu arcul cu actorul Denis Ștefan, acrobații călare și cascadorii ecvestre cu Răzvan Oncioiu și Georgiana Neselan, iar iubitorii de cai vor putea să participe și la demonstrații de dresaj natural sau dresaj de Înalta Scoală Spaniolă.

Turniruri medievale și Concert Voltaj

Una din atracțiile principale ale acestei ediții va fi zona medievală și turnirul medieval, o întreaga zona din festival va fi amenajată în stil medieval și tot acolo vor avea loc diferite demonstrații pentru curioșii prezenți la eveniment. Seara de sâmbătă va fi cu totul specială deoarece va avea loc și concertul cunoscutei trupe Voltaj. Inedit este faptul că acest concert va avea loc în Arena Caiilor, o locație total atipică pentru concerte și manifestații de genul acesta. Atmosfera va fi cu siguranță unică și de povestit. Fanii Voltaj trebuie să știe că pot să participe la concert chiar dacă nu au abonament sau bilet pentru festival, putând să achiziționeze bilet numai pentru concertul Voltaj, iar accesul în zona concertului se va face cu câteva ore înainte.

Ateliere pentru adulți și copii

Și ca să fie alegerile și mai grele pe toată durata festivalului, participanții vor putea să ia parte la diferite activități. Spre exemplu, o atracție deosebită poate să fie zona de cinema în aer liber unde pot fi urmărite filme celebre. O experiență inedită care trebuie încercată este plimbarea cu trăsura, dar și participarea la ateliere de olărit, potcovit sau tesut. Copiii vor fi privilegiați și ei pentru că la Dracula Horse Festival vor avea o zona specială, amenajată numai pentru ei, unde vor putea să se bucure de tot felul de joculețe sau să viziteze grădina zoologică de la Domeniul Dracula Daneș.

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar atmosfera locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea cailor sau peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. Un festival care își propune să ne aducă mai aproape de natură, să experimentăm lucruri noi, să descoperim magia zonelor transilvănene, să ne bucurăm de momentul prezent.

Biletele pot fi cumpărate de pe www.entertix.ro sau de pe www.iabilet.ro

Abonamentul include acces la toate activitățile în toate cele 3 zile de festival. Biletele pe zile permit accesul la toate activitățile din ziua respectivă. Biletele pentru concertul Voltaj permit accesul strict în perimetrul în care va avea loc concertul cu max. 2 ore înainte de concert.