Ora de Mediaș
Știri în direct

Dracula Horse Festival la cea de a doua ediție

La prima ediție Dracula Horse Festival am avut parte de multe momente de bucurie și o atmosferă de poveste, cine-și maiamintește? Și asta pentru  Dracula Horse Festival reprezintăun alt fel de festival, un festival care reușește  ne transpunăpentru câteva zile într-o altă lume,o lume mai mai clasică, la granița dintre rustic și medieval.

Timp de două zile am fost cu toții parte dintr-o frumoasă poveste în care caii cu eleganța, rafinamentul și frumusețea lor au fost personajele principale. 

Anul acesta cea de a doua ediție Dracula Horse Festival va avea loc în perioada 28-29 septembrie la Domeniul Dracula Danes, în apropierea orașului Sighișoara. Pe cei prezenți la festival îi așteaptă două zile de festival, în care rusticul și natura se îmbină perfect cu activitățile, cu momentele artistice special pregătite și, bineînțeles, cu spectacolele ecvestre deosebite. 

Pentru anul acesta organizatorii ne promit și mai multe momente speciale, iar în comparație cu ediția de anul trecut, ediția de anul acesta va avea mult mai multe momente artistice. Două zile în care cei prezenți la domeniu se vor putea bucura de spectacole ecvestre și show-uri de acrobatică ecvestră, demonstrații de dresaj și multe alte activități, de la ateliere de potcovit până la cinema în aer liber sau workshop-uri pentru pasionații de echitație. 

Biletele pentru festival au fost puse deja în vânzare și până în data de 26 aprilie sunt la prețul de early bird. Acestea se găsesc fizic la Domeniul Dracula Daneș și online pe siteul entertix.ro. 

Dracula Horse Festival se anunță a fi o experiență de festival rar întâlnită datorită activităților diverse și locației speciale. Domeniului Dracula Daneș i s-a dus departe vestea ca fiind un loc special din inima Transilvaniei. De la an la an parcă tot mai mulți oameni ajung la Domeniu, iar vibe-ul locului îi face pe majoritatea din ei să revină. Magia locului, artiștii prezenți la eveniment, spectacolele de acrobatică ecvestră, frumusețea caiilor sau peisajele zonei par a fi numai câteva din ingredientele principale pentru o nouă experiență de festival. 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata