Primul centru E.ON Dialog din afara Germaniei s-a deschis în anul 2018 în municipiul Sibiu. Locația nu a fost aleasă deloc întâmplător, decizia companiei fiind influențată de multitudinea de vorbitori de limbă germană prezenți în zonă, poziția geografică a orașului și conexiunile aeriene cu țara-mamă. Dezvoltarea a continuat în următorii ani, astfel că, în vara anului 2022, a fost deschis al doilea centru din județ, cu sediul în Mediaș. De curând, o nouă filială s-a deschis la Sebeș, iar E.ON Dialog promite să continue expansiunea și să facă angajări.

E.ON Dialog este o companie germană ce face parte din grupul E.ON Energie Germania. Există opt filiale în Europa: cinci în Germania și trei în România. Două dintre ele sunt în județul Sibiu, în orașul de pe Cibin și în Mediaș.

Avem 500 de oameni care și-au găsit locul în familia E.ON Dialog

În prezent 500 de angajați lucrează în centrele E.ON Dialog din Sibiu, Mediaș și Sebeș. Aceștia și-au găsit locul în departamentele Customer Service (Relații Clienți și Vânzări), Energy Service (Servicii Energie) și Business Services & IT Support.

Customer Service este unul dintre cele mai importante departamente, deoarece angajații sunt reprezentanții companiei în relația cu clientul. Angajații români nu oferă doar consultanță telefonică celor peste 14 milioane de clienți din Germania, ci, cu empatie și dedicare, găsesc cele mai bune soluții în rezolvarea rapidă a problemelor lor, iar în Sibiu, Mediaș și Sebeș au fost găsiți oamenii potriviți pentru acest post. Toți angajații care lucrează în acest departament cunosc limba germana la nivel avansat.

Energy Services este un alt departament de bază în cadrul companiei E.ON Dialog, fiindcă aici ajung cazurile speciale, ce nu pot fi rezolvate în departamentul Relații Clienți. Spre exemplu, un sibian angajat aici în departamenul de Back-Office al companiei nu va avea contact direct cu clientul. El va analiza și rezolva cazurile complexe cu erori înregistrate în citirea contoarelor și implicit erori în facturare. În cadrul departamentului Energy Service există și alte trei proiecte în care lucrează angajații din România. Cunoașterea limbii germane la nivel mediu este suficientă pentru a lucra în multe dintre aceste proiecte din acest departament.

Business Services & IT Support oferă activități suport în zona operațională cât și cea de IT diferitelor departamente din unitatea de business din Germania. Fie că vorbim de alocarea de drepturi în diferite sisteme, depistarea și prelucrarea de incidente, testarea funcționalității aplicațiilor folosite de client, asigurarea calității datelor sau emiterea de facturi pentru clienții din Germania care adopta soluții verzi, precum stații de încărcare electrică sau sisteme fotovoltaice. Aceste activități sunt desfășurate în strânsă legătura cu colegii din Germania.

Business Services & IT Support are ca obiectiv extinderea/diversificarea portofoliului de servicii a companiei, precum și lărgirea oportunităților de dezvoltare pentru angajații interni și nu numai.

De menționat este faptul că E.ON Dialog pune accent pe pregătirea angajaților, drept dovadă, în primele doua luni, aceștia iau parte la un training complex, în care se familiarizează cu specificul industriei energetice din Germania, învață procesele și sistemele specifice E.ON, având mereu parte de susținerea colegilor.

Salarii și beneficii la E.ON Dialog

Compania răsplătește performanța și se asigură, în permanență, că angajații sunt mulțumiți. Pachetul salarial este foarte atractiv, iar lista beneficiilor este luuungă!

Angajații sunt recompensați cu bonusuri de performanță, bonusuri de vânzări și prime de Crăciun și de Paște. Aceștia beneficiază de asigurare privată de sănătate, dar și de abonament 7Card, cu ajutorul căruia au acces la centre de relaxare și sport din România. Pe lângă acestea, fiecare angajat are tichete de masă, în valoare de 30 de lei. Iar lista beneficiilor continuă cu petrecerile de vară și de iarnă, evenimente private cu echipa, inițiative CSR (Corporate Social Responsibility), parcare privată gratuită, asigurare costuri pentru ochelari de vedere, Ziua Fructelor, zile de concediu suplimentare.

Programul de lucru este hibrid, ceea ce înseamnă că angajații au posibilitatea să lucreze de acasă oricând își doresc. Doar în perioada de școlarizare aceștia trebuie să fie prezenți la birou, pentru a putea înțelege mai bine conceptele și sistemele în care vor lucra.

Persoanele vorbitoare de limba germană (mediu sau avansat) pot avea parte de aceste beneficii (și de multe altele), fiindcă E.ON Dialog face angajări pentru toate departamentele sale, în toate cele trei locații din Sibiu, Mediaș și Sebeș. CV-urile pot fi trimise pe adresa de e-mail recrutare-dialog@eon.com, iar detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0770 300 900. Rămâneți în contact cu E.ON Dialog și pe pagina de Facebook și Instagram.

Publică un comentariu

Comentariu