In perioada 1-5 mai 2019 Sala Polivalentă ”Măgura” din Cisnădie a găzduit Turneul final de Speranțe destinat junioarelor 1 la handbal feminin.

La acest turneu a participat și formația Clubului Sportiv Școlar Mediaș, antrenată de Mihai Moldovan și Maria Cîndea. Nu mai puțin de 12 componente ale CSȘ Mediaș sunt eleve ale Liceului Teoretic Axente Sever.

Este vorba de Andreea David și Sabina Duțu din clasa a XII-a Științe Sociale, Alina Tutelea din clasa a XII-a Instructor Sportiv, Daciana Rus din clasa a XI-a Științe Sociale, Mădălina Luca din clasa a XI-a Instructor Sportiv, Teodora Păucean din clasa a X-a Științele Naturii Intensiv Engleză, Andreea Duma, Alexia Jiga și Denisa Szabo din clasa a IX-a Științele Naturii Intensiv Engleză, Andreea Popescu și Adina Tudor din clasa a IX-a Instructor Sportiv, respectiv Andreea Roman din clasa a IX-a Științe Sociale. Lor li se mai adaugă Adina Nicoară, cu dublă legitimare la Mediaș și Brașov.

Handbalistele medieșene s-au calificat in semifinalele turneului de la Cisnădie după ce și-au asigurat calificarea dintr-o grupă in care au trecut de Cluburile Sportive Art Galați, Media București și LPS Buzău. In semifinală CSȘ Mediaș a fost depășită de CSȘ Tulcea cu scorul de 34-30 iar in finala mică a fost invinsă de Art Galați cu scorul de 26-22.

Parcursul bun al sportivelor medieșene a fost dublat și de 2 titluri obținute de Sabina Duțu din clasa a XII-a Științe Sociale. Aceasta a fost desemnată golghetera turneului final, cu 54 de goluri marcate, și cea mai bună jucătoare de Centru.

Sabina Duțu, Andreea David și Alina Tutelea sunt veteranele echipei de handbal CSȘ Mediaș, cele trei sportive propunându-și să continue practicarea acestui sport la nivel de senioare.

Publică un comentariu

Comentariu