Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Iulia Ivan, o nouă medalie de aur la Sighișoara

Sâmbătă 4 mai Sala Polivalentă Radu Voina din Sighișoara a găzduit prima ediție a Cupei Hara la karate. La această competiție au participat peste 250 de sportivi din mai multe județe, care au concurat la categorii de vârstă intre 7 și 18 ani.

Municipiul Mediaș a fost reprezentat de sportivi ai Clubului Sportiv Ippon pregătiți de antrenorii Dora Hanga, Răzvan Hanga şi Doru Țichindelean.

Din lotul clubului Ippon Mediaș face parte și eleva Iulia Ivan din clasa a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză. Aceasta a obținut medalia de aur la kumite individual 14-15 ani, categoria +55kg. De asemenea sportiva axentistă a câștigat medalia de aur a Cupei Hara impreună cu echipa Clubului Sportiv Ippon.

Iulia Ivan este legitimată la Clubul Sportiv Ippon și a participat in acest an 2019 la mai multe competiții de kumite și kata. Cea mai recentă competiție a fost Cupa Colegiului Național Aurel Vlaicu din București, desfășurată luna trecută in capitală.

Sportiva axentistă se pregătește de Campionatul Național de Karate care se va desfășura la Târgoviște in perioada 18-19 mai. Ii dorim multă baftă și-i ținem pumnii in continuare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata