Ora de Mediaș
Știri în direct

Săptămâna Națională a Voluntariatului la Mediaș

În perioada 13 – 19 mai 2019, la Mediaș are loc un eveniment național anul, intitulat Săptămâna Națională a Voluntariatului.

Acest eveniment este menit să menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntarii pe care aceștia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității pentru acesta și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Activităţile planificate pentru cele 7 zile sunt foarte diverse, ca în fiecare an: de la dezbateri, cursuri, expoziţii, workshop-uri creative, prezentări, acţiuni de explorare a mediului înconjurător şi a spaţiilor urbane, până la campanii de prevenire şi informare, promovarea voluntariatului și a responsabilității individuale.

Tinerii și nu numai din Mediaș care vor să fie voluntari în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului sunt așteptați să se înscrie până în data de 10 aprilie. Dacă are între 16-70 de ani, orice persoană se poate înscrie că voluntar pentru Săptămâna Națională a Voluntariatului care se va desfășura în perioada 13-19 mai 2019 la Mediaș.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet