Profitând de vremea favorabilă și având ca scop obținerea unor străzi mai curate, ECO-SAL a demarat acțiunile de salubrizare a domeniului public din municipiul Mediaș.

Intervenții pe mai multe străzi

În această săptămână, echipele ECO-SAL au intervenit pe următoarele străzi: Brateiului, Aurel Vlaicu, Horia, St. O. Iosif, Mihai Viteazu, Nicolae Titulescu, C-tin Brâncoveanu, Carpați, Unirii, Stadionului, Baznei, Clujului, Govora, Sibiului, Călugăreni, Iacob Pisso, Gravorilor, Iuliu Maniu, I.C.Brătianu, Gării, Plopului.

Campania de salubrizare va continua în perioada următoare, cu intervenții pe toate străzile din municipiu. ECO-SAL face apel la cetățeni să contribuie la menținerea curățeniei orașului prin depozitarea corectă a deșeurilor și prin evitarea aruncării gunoaielor pe jos.

Împreună pentru un Mediaș mai curat!

”Doar prin colaborarea dintre autorități și cetățeni se poate obține un mediu mai curat și mai sănătos. ECO-SAL mulțumește tuturor celor care se implică în această campanie și îi îndeamnă pe ceilalți să urmeze exemplul.” spun reprezentanții EcoSal.

Publică un comentariu

Comentariu