Operatorul de salubritate Eco-Sal Mediaș a început pregătirea pentru activitatea de deszăpezire.

Zece utilaje vor acționa pentru menținerea în funcțiune a căilor publice pe timp de ploie sau înghet, iar 79 de lădițe cu nisip vor fi amplasate pe străzi precum Stadionului, Baznei la intresecția cu 1 Decembrie, Unirii, Mihai Eminescu, Dealul Cucului, Metanului, 9 Mai, Bucegi, dar și în stațiile de autobuz din oraș. De asemenea, vor fi amplasate și grămezi cu material antiderapant pe străzile în pantă, pe care accesul utilajelor este imposibil în cazul ninsori abundente.

”În apropierea sezonului rece, S.C. ECO-SAL S.A. a început pregătirile pentru activitatea de deszăpezire, printre acţiuni numărându-se şi amplasarea lădiţelor cu material antiderapant. Menţionăm că stocul de material antiderapant este de 16 mc sare+nisip şi 55 to sare, însă cantitatea contractată pentru sare este de 1000 to.

Odată cu căderea primei ninsori, Societatea va interveni cu cele 10 utilaje din dotare: autospeciale prevăzute cu sărăriţă şi lamă – 5 buc., autospecială basculantă prevăzută cu lamă – 1 buc., tractor cu remorcă – 1 buc., tractor cu lamă/plug şi sărăriţă – 1 buc., autoutilitare – 2 buc. Utilajele vor interveni pe străzile din municipiu, cu respectarea ordinii de prioritate stabilită în Contractul de delegare.” au transmis reprezentanții EcoSal pentru Ora de Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu