Ora de Mediaș
Știri în direct

EcoSal Mediaș se luptă cu nesimțirea medieșenilor pentru care spațiul public e groapă de gunoi

1

Zilele trecute au apărut imagini pe rețeaua de socializare cu o mașină de gunoi a societății de salubritate EcoSal Mediaș lăsând în urmă un nor de fum toxic.

Medieșenii sunt revoltați de mirosul înțepător pe care una dintre mașinile de gunoi ale firmei care se ocupă de salubritate la Mediaș, dar problema este alta și ține de buna creștere a multora dintre medieșeni. Ca să avem orașul curat, trebuie să îl păstrăm curat, nu să așteptăm mereu să măture și să adune cineva după noi. Mediașul e casa noastră, a tuturor celor ce locuim aici.

Au apărut pe Facebook tot felul de discuții referitoare la taxa de salubritate care a fost mărită la începutul lunii ianuarie 2019, in timp ce serviciile oferite de către societatea EcoSal Mediaș nu sunt la nivelul așteptărilor multor medieșeni. Pe lângă cetățenii cu comentarii negative, există și persoane care sunt mulțumite de servicile oferite de această societate de salubritate.

Ce spune conducerea
Ora de Mediaș a luat legătura cu directorul general al societății de salubritate Eco Sal Mediaș, Dan Vassi care e de acord cu indignarea medieșenilor, însă spune că e și vina locuitorilor Mediașului care nu au minime noțiuni de păstrare a curățeniei în orașul pe care îl împărțim.

”În ceea ce privește revolta medieșenilor – de ce oare nu se revoltă și atunci când în fața lor se aruncă deșeuri pe stradă, atunci când traversează prin zona gării sau stațiile de taxi, zone în care mucurile de țigară parcă răsar pe asfalt, sau când conducătorii auto aruncă la semafor sau în trafic orice nu le este de folos în mașină.. și câte exemple mai pot fi date” a declarat Dan Vassi, directorul general EcoSal Mediaș pentru Ora de Mediaș

 

”Probabil ar trebui să ne revoltăm noi pe noi înşine și atunci poate multe din nemulțumiri ar dispărea. Admitem însă faptul că sunt multe lucruri de îmbunătățit, multe de remediat dar cu sprijinul dumneavoastră și al autorităților locale vor reuși să implementăm ideile și recomandările dumneavoastră.” a adăugat Dan Vassi pentru Ora de Mediaș.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

  1. Loading...
  2. Rici spune

    Care este legătura dintre nesimțirea oamenilor si un vehicul care nu corespunde dpdv tehnic si care polueaza maxim.