Sala Sporturilor din municipiul Mediaș găzduiește în acest weekend Campionatul Național pe Echipe Divizia B la tenis de masă.

Șaisprezece echipe se vor întrece la Mediaș pentru calificarea în Divizia A.

ACS Dumbrăvița, CS Răriş Timișoara, CSM Zalău, CSS Odorheiu Secuiesc, ACSM Dunărea Giurgiu, CSS Ilfov sunt echipele care fac parte din prima serie.

În seria a două sunt CS PRO Aktiv Focșani, CSM Bistrița ÎI, CS ŢŢŢ București, CSS Odorheiu Secuiesc III, CS Sepsi Sf. Gheorghe, CS ACTT București, CS DSA Cluj Naopca și CS Fortus Călăraşi.

Echipa Mediașului este formată din Dan Daniel, Mircea Alexandru, Pop Mihai și Pânzar Andrei. În tur, CSM Mediaș a terminat pe locul 2, iar șansele pentru o calificare în Divizia A sunt destul de mari.

Vineri și sâmbătă turneul se va desfășura între orele 09:00 – 14:00 și de la ora 17:00. Duminică, meciurile vor începe de la ora 9:00 și se vor încheia la ora 13:00.

La finalul etapei, în funcție de clasamentul final, echipa clasată pe locul 1 din seria 1 va juca cu locul 2 din seria a doua, iar locul 2 din prima seria va juca cu locul 1 din seria a doua. Aceste meciuri se vor disputa tur-retur, iar câștigătoare va promova în Divizia A.

Publică un comentariu

Comentariu