Ora de Mediaș
Știri în direct

Elevii ar putea da BAC-ul și Capacitatea în iulie

Ministrul Educației, Monica Anisie, a vorbit marți despre măsurile luate la nivel de minister privind reluarea cursurilor școlare. A anunțat că este posibil ca elevii de clasa a VIII- a și a XII-a să susțină BAC-ul și examenul de capacitate în luna iulie.

În contextul actual, reluarea cursurilor nu este posibilă și redeschiderea școlilor va depinde numai de modul în care va evolua pandemia de coronavirus, a explicat ministrul Educației.

Monica Anisie, a declarat luni că este posibil ca BAC-ul și Capacitatea să fie susținute în luna iulie. Ministrul a precizat că, probele de examen nu vor cuprinde subiecte din semestrul al doilea.

Premierul Ludovic Orban a anunțat pe 9 martie decizia de suspendare a cursurilor din învățământul preuniversitar în perioada 11 martie – 22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Ulterior, și instituțiile de învățământ superior au anunțat măsuri similare. Pe 15 martie, Ministrul Educației a declarat că școlile vor rămâne închise și în perioada în care este decretată stare de urgență. Starea de urgenţă a fost declarată o zi mai târziu, iar președintele Klaus Iohannis a anunțat ieri prelungirea cu încă o lună, până pe 16 mai. Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, spune că este…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet