Ora de Mediaș
Știri în direct

Elevii de la Auxila Mediaș revin în bănci – Transmitem în direct deschiderea noului an școlar

0

Luni, 17 august 2018, elevii școlii postliceale Auxila din Mediaș revin la școală după o vacanță lungă și meritată.

Festivitatea de deschiderea a noului an școlar 2018-2019 este programată luni, 17 septembrie a. c, del a ora 17:00, în amfiteatrul Școlii Naționale de Gaz Mediaș. Cei 80 de elevii se vor alătura colegilor din anii II și III de la specializările Asistenți medicali generaliști și Asistenți medicali de farmacie.

La deschiderea noului an școlar sunt invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, ai autorității publice locale, dar și finanțatorii școlii Auxila Akademie. La fel ca și în anii trecuți, noul an școlar vine cu surprize plăcute pentru elevii Școlii Postliceale Auxila din Mediaș. Aceștia vor fi susținuți de către angajatori din Germania, mai mult decât atât elevilor li se va plăti taxa de școlarizare. Pe lângă taxa de școlarizare plătită, aceștia vor primi burse de școlarizare.


Ora de Mediaș va transmite în direct pe pagina de Facebook – Ora de Mediaș întreaga deschiderea oficială a noului an școlar de la Auxila Mediaș. Dacă nu ești abonat încă paginii nostru, te invităm să dai un LIKE la ORA DE MEDIAȘ, pentru a fi notificat.

Elevii de la Auxila Mediaș revin în bănci – Transmitem în direct deschiderea noului an școlar — Acum în direct pe Ora de Medias

Publicată de Ora de Mediaș pe Luni, 17 septembrie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata