Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO VIDEO – Emoții pentru bobocii de la Auxila Mediaș. Toate locurile ocupate

0

Plini de entuziam și emoție, bobocii de la Auxila Mediaș au făcut astăzi primul pas mare spre o carieră de asistent medical generalist sau chiar de asistent medical de farmacie.

Luni după amiază în amfiteatrul Școlii Naționale de Gaz Mediaș a avut loc festivitatea de deschiderea a anului școlar 2018-2019 la școala postliceală Auxila Mediaș. La festivitatea de deschiderea a fost prezent și edilul șef al orașului, Gheorghe Roman alături de managerul spitalului Mediaș, Gheorghe Nicorici.

Locurile pentru noul an școlar au fost ocupate în totalitate. Școala Postliceală Auxila Mediaș a pregătit o serie de suprize și în această toamnă pentru elevii anului întâi de la specializarea asistent medical generalist.

”Vreau să mulțumesc tuturor absolvenților de liceu din acest an și nu numai, care au avut încredere în noi și au venit la Școala Postliceală Auxila Mediaș. Încă de la început ne-am ocupat locurile în proporție de 100%. Evident, și în această toamnă venit cu o serie de suprize care se adresează eleviilor anului întâi de la specializare asistent medical generalist.” a declarat directorul Auxila Mediaș, Viorel Pasc.

Elevii vor primi burse de școlarizare pe parcursul școlii, li se va plăti taxa de școlarizare și vor efectua stagii de practică atât în România, cât și în Germania. La final, aceştia vor putea lucra în domeniul de specializare terminat în Germania.

Roxana Maior una dintre boloboacele Auxila Mediaș este foarte încântată că a făcut un pas spre această specializare.

”Sunt foarte încântată să văd atâtea persoane care s-au înscris la Școala Postliceală Auxila Mediaș. Sunt mândră de alegerea pe care am făcut-o, sper să progresez și să fiu demnă de această profesie.” a adăugat Roxana

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata