Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, Doamna Daniela Cimpean a participat marți 10.11.2020 la un eveniment online, denumit “Fa-ti vocea auzita de autoritati”,   în care a oferit detalii despre Chestionarul lansat de Consiliul Județean Sibiu, despre importanța unei comunicări transparente, dar și opinia unora dintre invitati.

Agenda evenimentului a fost urmatoarea: Importanța dialogului cu cetățenii, despre dezvoltarea județului, Daniela Cîmpean – președinta Consiliului județean Sibiu, Sustenabilitate. Inovare. Bunăstare. Incluziune socială. Unitate. Sibiu-Strategia 2030” – despre proiect și chestionarul propus cetățenilor, Oana Popa – director executiv Direcția Strategii și Proiecte, Procesul de elaborare a Strategiei de dezvoltare a județului Sibiu și abordarea participativă, Andrea Floria – expert planificare strategică și Cristina Cojoacă – manager proiect și director general ACZ Consulting, Aportul mediului academic la dezvoltarea județului și nevoile observate, Prof. univ. dr. habil. Sorin Radu – rector ULBS, Nevoile locuitorilor din mediul rural, dar și provocările primarilor de comune, Valentin Ivan – președinte Asociatia Comunelor din România, Digitalizare, educație și nevoile societății civile, Ciprian Ciocan – director executiv Fundația Comunitară Sibiu.

De asemenea, au urmat o serie de intrebari si raspunsuri din partea participantilor la eveniment.

“  Consiliul Județean Sibiu lucrează la Strategia pe următorii zece ani pentru dezvoltarea Județului Sibiu. Ne dorim ca ea să se bazeze pe o bună înțelegere a nevoilor și dorințelor locuitorilor și vă invităm să luați parte la acest proiect important prin completarea chestionarului, care va sta la baza viziunii de dezvoltare a județului Sibiu pentru următorii 10 ani. Este o ocazie de a vă face vocea auzită de către autorități. a declarat Daniela Cimpean pe pagina ei oficiala de Facebook.

Pentru mai multe detalii, echipa Consiliului Județean Sibiu vă stă la dispoziție: Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, tel.: 0269/217733, int. 128 și int. 131, email: programe@cjsibiu.ro, persoană de contact: Dana Lupică, Șef Serviciu.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevRSWxabkze65fpw6ZOIzg6m78Gd7l7-hW88hTFYR–XrsNQ/viewform

Prin completarea acestui chestionar vă exprimați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (adresa de email), care vor fi folosite de compania ACZ Consulting SRL, selectată ca operator economic responsabil de elaborarea strategiei, exclusiv în folosul prezentului proiect. Chestionarul poate fi completat atât integral, cât și parțial, acolo unde dețineți informații sau doriți să contribuiți cu opinii și propuneri. Completarea întregului chestionar durează aproximativ 40 de minute și să transmiteți chestionarul completat până cel târziu la data de 18 noiembrie 2020.”

Publică un comentariu

Comentariu