Un tânăr de 22 de ani, din nordul județului Sibiu a fost prins la volanul unui autoturism drogat și cu permisul suspendat.

”La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 21.00, în orașul Dumbrăveni, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gării de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Șaroș pe Târnave.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că dreptul tânărului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.  Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Publică un comentariu

Comentariu