Joi, 30 noiembrie 2017, FC Hermannstadt a jucat împotriva celor de la Juventus București într-un meci disputat pentru optimile de finală a Cupei României.

Sibienii s-au calificat în sferturile de finală a Cupei României, cu scorul de 2-0 grație golurilor marcate de către Morariu și Daniel Tătar.

Tehnicianul Alexandru Pelici a început partida cu Horatiu Moldovan, Daniel Tatar, Ionut Stoica, Catalin Pirvulescu, Mihai Stancu, Razvan Dalbea, Iulian Popa, Sabin Lupu, Bogdan Rusu, Radu Necsulescu și Adrian Cirstean.

În prima parte a jocului cele două echipe au încercat să deschidă scorul cât mai repede însă fără succes. Primul gol a venit abia în repriza secundă, Morariu marchează în minutul 60 al meciului. Șapte minute mai târziu, Daniel Tătar mărește avantajul după o lovitură de la aproximativ 16 metri. Repriza secundă le-a aparținut formației pregătite de către Alexandru Pelici.

Duminică, 3 decembrie a.c, FC Hermannstadt va juca în deplasare pe terenul celor de la FC Balotești. Partida este programată pentru ora 12:00.

Publică un comentariu

Comentariu