Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a mărturisit în cursul zilei de astăzi că a vrut să-l transfere chiar astăzi pe Carlos Fortes, atacantul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Patronul roș-albaștrilor își continuă astfel tradiția de a oferta fotbaliști ai următoarei echipe pe care o va întâlni în campionat.

„Nu vreau să spun nimic despre cine mi-a plăcut de la Gaz Metan. Apoi spuneți că vorbesc iar înainte de meciul direct.

Impresarii lui Fortes au fost azi la mine la Palat.
”Au spus niște sume. Le-am spus că dau acea sumă doar dacă duminică joacă invers, adică la mine în echipă nu la Gaz Metan. Eu ce era să fac? Eu spun adevărul. Le-am spus să facem actele repede să devină jucătorul FCSB-ului. Impresarii mi-au spus că nu sunt de acord și că vor ca jucătorul să joace 6 luni la Mediaș. Bine, atunci să fiți sănătoși, vorbim peste 6 luni!” a declarat Digi Becali

Am spus că-l iau un an împrumut cu drept de cumpărare pe 5 ani. I-aș fi dat salariu bun. Îl puneam pe cântar să văd câte kilograme în plus are și dacă nu slăbește 5 kilograme i-aș fi luat jumătate din salariu.  Aleargă foarte lejer și mi-a plăcut că n-are niciun fel de emoție cu mingea la picior. El e jumătate fotbalistul lui Braga. Să vedem dacă vrea și Braga să-l dea”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Publică un comentariu

Comentariu