Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Accident grav joi seară, pe DJ106S – Un politist a murit

Roman 300

Un accident grav a avut loc la Roșia, joi seară. Un bărbat a murit, iar altul a fost transportat de urgență la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în câmp.

„La intrare în Rosia, într-o curbă la stânga, șoferul unui autoturism pierde controlul direcției de deplasare și se răstoarnă în afara părții carosabile. Din păcate, evenimentul a dus la decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Sibianul mort la Roșia era polițist. El și-a pierdut viața într-un accident tragic. Se afla la volanul unui autoturism când a pierdut controlul direcției într-o curbă și s-a răsturnat în câmp. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Impactul a fost atât de violent încât a murit pe loc.

„Accidentul rutier produs în această seară este cu atât mai dureros pentru noi, polițiștii sibieni, cu cât cel care și-a pierdut viața a fost unul dintre colegii noștri. Agent de poliție în cadrul Centrului Operațional din I.P.J. Sibiu, a fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa. Transmitem sincere condoleanțe familiei colegului nostru și ne exprimăm regretul profund pentru pierderea suferită!”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet