Ora de Mediaș
Știri în direct

Ministrul Muncii, despre plata șomajului tehnic: ”Vineri se vor face ultimele plăți aferente lunii martie”

Roman 300

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat, pe Facebook, că vineri vor fi procasate ultimele plăți pentru șomajul tehnic aferente lunii martie. Aceasta a anunțat că vor rămâne pentru luni trei zone din țară, unde este nevoie de verificări suplimentare.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat, pe Facebook, că după rectificarea bugetară banii au intrat în conturile Ministerului, iar vineri sunt procesate ultimele plăți aferente lunii martie.

„De final de zi #lamuncă, am un sentiment de muncă cu folos văzând că am început, de îndată ce au intrat banii în conturile noastre după rectificarea bugetară, a doua etapă de plăți pentru #SomajTehnic. Și la ANOFM și la ANPIS. Mâine (vineri-n.r.) sunt procesate ultimele plăți aferente lunii martie. Vor mai rămâne pentru luni, 3 zone din țară care au nevoie de verificări suplimentare. Cum a fost un proiect nou, și pentru adminstrație și pentru angajatorii/profesioniștii care au depus cereri, au apărut tot felul de situații de clarificat”, a scris Violeta Alexandru pe rețeaua de socializare.

Ministrul Muncii a mai spus că România este una dintre puținele țări europene cu un tip de sprijin guvernamental accesat simpul, șomajul tehnic.

„Am reușit. România este printre puținele țări…

Citește în stiri din România

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet